Sneltoetsen

Dankzij de handige sneltoetsen kun je Moss ook zonder muis gebruiken.

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om op elk moment te zien welke sneltoetsen we in Moss hebben, kun je op Option (macOS) of Alt (Windows) drukken om de zijbalk voor navigatiesneltoetsen te openen.

Druk op shift om de sneltoetsen voor tabel- of paneelnavigatie te zien.

Je kunt de onderstaande sneltoetsen op elk moment zien/gebruiken, tenzij je iets in een invoerveld aan het typen bent.

Sneltoetsen voor de navigatiebalk:

Met de sneltoetsen in de schermafbeelding navigeer je snel door de navigatiebalk.

Om met sneltoetsen door de zijbalk te navigeren, zijn 2 toetsen nodig:

• Apple: Option toont de sneltoetsen + een lettertoets brengt je naar de pagina

• Windows: Alt toont de sneltoetsen + een lettertoets brengt je naar de pagina

Beide toetsen moeten tegelijkertijd worden ingedrukt.

Sneltoetsen voor tabellen en panelen:

Je kunt nu snel door tabellen navigeren met sneltoetsen voor:

• Tabeltitels, pagina's en rijen

• Panelen

Om door tabellen of panelen te navigeren, kun je de sneltoetsen bekijken met de shift-toets, zowel in macOS als in Windows.

Let op: de onderstaande schermafbeeldingen tonen tabellen voor kaarttransacties. Sneltoetsen zijn beschikbaar voor alle tabellen, niet alleen voor kaarttransacties.

Tabeltitels, pagina's en rijen

Als je op shift drukt, zie je alle beschikbare sneltoetsen die je op de pagina's kunt gebruiken.

Panelen:

Beweeg makkelijk door de panelen, schakel snel van de ene naar de andere, en keur verzoeken goed met sneltoetsen.