Teamleden/-managers wisselen, toevoegen of verwijderen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een teamlid kunt toevoegen, wisselen of verwijderen, inclusief teammanagers.

Support avatar
Geschreven door Support
Vandaag bijgewerkt

Wie kan teamleden wisselen, toevoegen of verwijderen?

Alleen admins kunnen de instellingen van een team wijzigen.

Teamleden wisselen, toevoegen of verwijderen

Teammanagers kunnen direct worden toegewezen wanneer een team wordt aangemaakt, of je kunt ze later toevoegen. Hetzelfde geldt voor teamleden.

1. Log in op Moss.

2. Selecteer 'Gebruikers' > open het tabblad 'Teams'.

3. Klik op het team dat je wilt bewerken.

1. Onder 'Teammanager' kun je de teammanager wisselen of zelfs verwijderen, omdat teammanagers optioneel zijn.

2. Klik onder 'Teams' op 'Beheren'. Daar kun je teamleden toevoegen of verwijderen door met de muis over hun naam te gaan en op de 'X' te klikken.

4. Zodra je klaar bent, worden de wijzigingen automatisch toegepast.