Je eigen bankgegevens toevoegen

In dit artikel lees je hoe je je persoonlijke bankrekening kunt toevoegen aan je Moss-profiel.

Support avatar
Geschreven door Support
Vandaag bijgewerkt

Wie kan zijn eigen bankgegevens toevoegen?

Iedere gebruiker kan zijn/haar eigen bankrekening toevoegen aan het Moss-platform.

Zo voeg je je bankgegevens toe

Je bankgegevens zijn nodig voor wanneer je een declaratie indient. Dan kan het geld direct naar je eigen bankrekening worden overgemaakt.

1. Log in op Moss.

2. Open je profiel door met je muis over je naam te gaan in de hoek links onderin > klik op 'Profiel'.

3. Klik onder 'Bankgegevens' > op 'Beheren'.