Een bankrekening koppelen

In dit artikel leggen we uit hoe je een bankrekening kunt koppelen aan je Moss-account via Open Banking.

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een bankrekening koppelen?

Alleen admins kunnen een bankrekening koppelen. Dit is nodig om het saldo van je Moss-account aan te kunnen vullen.

Een bankrekening koppelen

Admins kunnen als volgt een bankrekening koppelen:

1. Log in op het Moss-platform.

2. Ga naar 'Instellingen' > 'Bankrekeningen' > 'Bankrekening toevoegen' en selecteer je bank.

3. Klik op 'Verder'. Je wordt nu doorgestuurd naar de website van je bank en daar door het Open Banking-koppelingssproces geleid. Hoe dit proces er precies uitziet is afhankelijk van je bank.

Nadat je de stappen bij je bank hebt voltooid, is je bankrekening gekoppeld. Je kunt extra bankrekeningen toevoegen door dezelfde stappen opnieuw te volgen.