Referralprogramma voor klanten van Moss
Het referralprogramma voor klanten van Moss

Beveel Moss aan en krijg tot € 600 als bedankje! In dit artikel lees je hoe het referralprogramma van Moss werkt.

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je blij met Moss? Beveel ons dan aan een vriend(in) of collega aan en profiteer samen van aantrekkelijke beloningen!

Wij groeien snel en met ons het aantal tevreden klanten dat Moss wil aanbevelen aan zakenpartners, vrienden of klanten. In antwoord op de populaire vraag hebben wij een programma ontwikkeld dat het aanbevelen van Moss een win-winsituatie maakt.

Zo werkt het:

01 - Log in op de Moss-app.

Klik hier om in te loggen op Moss.

02 - Klik op 'Aanbevelen & verdienen' in het hoofdmenu.

In het hoofdmenupaneel aan de linkerkant van de desktop-app vind je een cadeau-icoontje voor 'Aanbevelen & verdienen'. Klik erop om te beginnen.

03 - Deel je persoonlijke referrallink.

Wanneer je op ‘Aanbevelen & verdienen' klikt, verschijnt een dialoogvenster met een persoonlijke link en meerdere manieren om die te delen. Stuur je link gewoon door naar wie je wil – zo simpel is het!

04 - Leun achterover.

Wanneer iemand op je persoonlijke link klikt, kan er een eerste introductiegesprek worden gepland. We controleren dan of je referral voldoet aan onze criteria en laten het Moss-platform zien.

05 - Ontvang je beloning.

Besluit je referral om voor Moss te gaan? Geweldig. Zodra het bedrijf is goedgekeurd als Moss-klant, sturen we je een PayPal-voucher. De voucher wordt uitgegeven in euro, maar kan in je PayPal-wallet worden omgezet naar GBP.

Houd rekening met ons privacybeleid en de algemene voorwaarden van het programma.