De Moss Betaalbewijs Finder activeren
Geschreven door Support
Deze week bijgewerkt

Wie kan de Betaalbewijs Finder activeren?

Iedereen met een Gmail- of Outlook-account kan de Moss Betaalbewijs Finder inschakelen voor hun eigen Moss-account als ze dat willen. Als dat voor jou nog niet mogelijk is, neem dan contact op met je Moss-admin zodat hij/zij de Betaalbewijs Finder voor je hele bedrijf kan activeren.

โ€‹

De Betaalbewijs Finder activeren voor je eigen account

Als deze stappen nog niet voor je werken, neem dan contact op met je Moss-admin zodat hij/zij de Betaalbewijs Finder voor je hele bedrijf kan activeren.

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Betaalbewijs Finder'.

2. Kies de e-mailprovider waarmee je verbinding wilt maken (Gmail, Outlook).

3. Volg de stappen en maak verbinding met je e-mailadres.

4. Zodra je bent ingelogd, wordt de Betaalbewijs Finder voor je geactiveerd!

Lees meer over de veiligheid van onze Moss Betaalbewijs Finder in dit artikel.