Verzoeken goedkeuren

In dit artikel lees je hoe je aanvragen voor nieuwe kaarten, facturen of declaraties goedkeurt op Moss.

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan verzoeken goedkeuren?

Het goedkeuren van verzoeken hangt af van hoe je goedkeuringsbeleid is ingesteld. Afhankelijk van het ingestelde goedkeuringsbeleid worden de verzoeken automatisch naar de juiste persoon gestuurd.

Zo keur je verzoeken goed

Verzoeken kunnen voor nieuwe kaarten, declaraties en facturen zijn.

1. Log in op Moss

2. Ga naar 'Verzoeken'

3. Selecteer het verzoek dat je wilt goedkeuren

Onderweg goedkeuren op je telefoon

Verbeter efficiëntie, stroomlijn workflows en laat gebruikers de controle houden over hun processen, gewoon vanaf hun mobiele apparaten.

Met Moss Mobile kun je verzoeken gemakkelijk bekijken en goedkeuren op je smartphone. Dankzij de pushberichten reageer je snel op lopende goedkeuringen.

Zo keur je verzoeken goed op je smartphone

Moss Mobile stuurt een pushbericht voor elk goedkeuringsverzoek, zodat je het goedkeuringsproces kunt versnellen.

Verzoeken keur je handmatig goed:

1. Open de Moss-app

2. Ga naar 'Mijn taken'

3. Kies 'Goedkeuringen'

4. Klik op het verzoek

5. Keur het verzoek goed of wijs het af

Welke soorten verzoeken en transacties kan ik goedkeuren met de Moss-app?

Je kunt allerlei verzoeken en transacties goedkeuren, waaronder:

• Kaartaanvragen

• Declaraties

• Facturen

• Aankoopverzoeken

• Kaarttransacties

Voordelen van goedkeuren via de mobiele app

• Efficiënt workflowbeheer: blijf op de hoogte van lopende goedkeuringen en zorg dat processen soepel verlopen.

• Gemak: keur aanvragen direct goed van waar je ook bent, zonder dat je je desktop nodig hebt.

• Tijdige acties: dankzij snelle notificaties kun je verzoeken direct beoordelen en goedkeuren, waardoor niks vertraging oploopt.