Handmatig een betaalbewijs toevoegen aan een kaarttransactie
Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een betalingsbewijs toevoegen aan een kaarttransactie?

Elke Moss-kaarthouder kan een betaalbewijs toevoegen aan een kaarttransactie.

Een betaalbewijs toevoegen aan een kaarttransactie

Vergeet het betaalbewijs niet toe te voegen als je een aankoop doet met een van je Moss-kaarten.

Onze makkelijkste oplossing is de functie 'Naar Moss sturen', waarmee je betaalbewijzen van elke app op je telefoon kunt doorsturen naar de Moss-app.
โ€‹

Onze meest automatische oplossing is de 'Betaalbewijszoeker', die je e-mails automatisch scant op ontbrekende betaalbewijzen en deze doorstuurt naar Moss.

Hier vind je een overzicht van alle manieren waarop je betaalbewijzen kunt indienen.

Betaalbewijzen handmatig bijvoegen op de website:

1. Log in bij Moss > 'Kaarten' > 'Transacties'

2. Selecteer de transactie waarvoor een betaalbewijs ontbreekt en klik op Betaalbewijs
    uploaden.
    Je kunt de betaalbewijzen ook naar het veld slepen om ze toe te voegen.

3. En dat is alles: je betaalbewijs is nu aan de transactie gekoppeld.

Handmatig een betaalbewijs toevoegen in de mobiele app:

1. Open de Moss-app en log in

2. Ga naar 'Mijn taken' > 'Betaalbewijzen'

3. Selecteer de transactie waaraan je een betaalbewijs wilt toevoegen.

Klik op 'betaalbewijs uploaden'. Selecteer hoe je het betaalbewijs wilt uploaden:

1. Klik op 'Camera' om een foto te maken

2. Selecteer 'Fotobibliotheek' om een foto uit je bibliotheek te kiezen

3. Klik op 'Bestanden' om het betaalbewijs op te zoeken in je bestanden en het bij te
      voegen.

4. Nadat je een van bovenstaande methoden hebt gebruikt om je betaalbewijs bij te voegen, is je taak opgelost.
    โ€‹

โ€‹