Je telefoonnummer wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een telefoonnummer wijzigen

Alleen admins kunnen hun eigen telefoonnummer en het nummer van anderen wijzigen.

Neem contact op met een Moss-admin van je bedrijf om je telefoonnummer te wijzigen.

Je telefoonnummer wijzigen

Houd er rekening mee dat je zowel adminrechten als mobiele verificatie/de Moss-app nodig hebt om een telefoonnummer te kunnen wijzigen.

Volg deze stappen om een telefoonnummer te wijzigen:

1. Ga naar 'Gebruiker & Teams' > selecteer een gebruiker

2. Beweeg de muis over het telefoonnummer in de zijbalk en klik erop om het veld te bewerken

3. Voer het nieuwe telefoonnummer in

4. Bevestig de actie via mobiele verificatie. De mobiele app stuurt je een melding die je moet goedkeuren

5. Het telefoonnummer is succesvol gewijzigd

Als je geen mobiele verificatie gebruikt

Als je geen gebruikmaakt van mobiele verificatie, kun je een telefoonnummer wijzigen door een mailtje te sturen naar support@getmoss.com. Stuur de volgende informatie mee:

• de naam van de gebruiker/jouw naam

• het oude telefoonnummer

• het nieuwe telefoonnummer

• een bevestiging van een admin (niet nodig als een admin de aanvraag verstuurt)