Betalingsbewijzen
Betaalbewijs Finder
Betaalbewijs Finder loskoppelen van je Google-account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je niet langer wilt dat de Betaalbewijs Finder toegang heeft tot je Gmail-account, of als je problemen ondervindt met de verbinding van de app en opnieuw verbinding wilt maken, kun je de verbinding verbreken door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar de instellingen van je Google-account door naar https://myaccount.google.com/ te gaan.

2. Klik op het tabblad ‘Beveiliging’ aan de linkerkant van de pagina.

3. Scroll naar beneden naar het gedeelte met het label ‘Apps van derden met accounttoegang’ en klik op ‘Toegang door derden beheren’.

4. Vind ‘Betaalbewijs Finder’ in de lijst met apps die toegang hebben tot je account.

5. Klik op de app om meer instellingen te openen.

6. Klik op de knop ‘Toegang intrekken’ om de toegang van de Betaalbewijs Finder tot je account in te trekken.

Let op: zodra je de verbinding van de Betaalbewijs Finder met je Google-account hebt verbroken, kun je de tool niet meer gebruiken om automatisch bonnen uit je inbox op te halen. Als je verbindingsproblemen ondervindt, kun je de Betaalbewijs Finder eerst verwijderen en daarna opnieuw koppelen aan je Google-account om te zien of dat het probleem oplost.

Heb je nog vragen, of kom je er niet uit? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam via support@getmoss.com.