Foutmelding: 'API-gegevensupdate uitvoeren' - Microsoft Business Central
A
Geschreven door Anna Dziurosz
Deze week bijgewerkt

Als je exporteert naar MSBC krijg je mogelijk de volgende foutmelding te zien:

Deze factuur is vanwege een exportfout teruggezet naar 'Klaar voor export'. Exporteer opnieuw.

Om deze fout op te lossen, moet de API Data-upgrade worden uitgevoerd in MSBC.

1. Om de API Data Upgrade uit te voeren in Microsoft Business Central, ga je naar 'API Data Upgrade List'

2. Selecteer 'MEMO'S AANKOOPTEGOED' > klik op 'Upgrades plannen'.

3. Bevestig door op 'Ja' te klikken om verder te gaan met de API Data-upgrade

Houd er rekening mee dat dit proces een paar uur kan duren. Het is dus raadzaam om het buiten kantooruren te plannen.