Kaartlimieten aanpassen

In dit artikel leggen we uit hoe je limieten van Moss-kaarten kunt aanpassen.

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan kaartlimieten aanpassen

Admins kunnen de kaartlimieten voor alle kaarten wijzigen.

Alle andere gebruikers kunnen voor hun eigen kaarten limietwijzigingen aanvragen, die vervolgens door de verantwoordelijke persoon moeten worden goedgekeurd.

Kaartlimieten aanpassen

Kaartlimieten kunnen naar boven of beneden worden aangepast.

1. Klik op 'Kaarten'

2. Selecteer de kaart waarvan je de limiet wilt wijzigen

3. Onder 'Kaartlimieten' > 'Bewerken' kun je de limiet wijzigen

Als je niet de kaarteigenaar maar een admin bent, krijgt de kaarteigenaar een bericht over de bijgewerkte limiet.