V: Ik heb een overbodige fysieke kaart. Wat kan ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt dit probleem eenvoudig oplossen in twee stappen:

1. Zeg de overbodige fysieke kaart op in de webapp of de mobiele app. Dit zorgt ervoor dat de kaart nadat je hem weg hebt gegooid niet voor frauduleuze doeleinden kan worden gebruikt.

• Webapp: Je kunt de kaart opzeggen via 'Kaarten' > selecteer een kaart > klik op de 3 puntjes > 'Kaart opzeggen'.

• Mobiele app: Ga naar 'Home' > 'Kaarten' > selecteer de kaart die je wilt opzeggen. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek > 'Kaart opzeggen'

2. Knip de chip van de overbodige kaart door voor je hem weggooit.