Facturen exporteren

In dit artikel ontdek je hoe je in Moss facturen exporteert.

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan facturen exporteren

Admins en accountants kunnen facturen exporteren naar hun boekhoudsystemen.

Facturen exporteren

Je kunt op verschillende manieren een factuur exporteren. De volgende eerste stappen zijn bij alle methoden dezelfde.

1. Navigeer naar 'Facturen' > 'Exporteren'.

2. Selecteer een factuur die je wilt exporteren.

Directe uitvoer

Je kunt je facturen via directe uitvoer exporteren naar je boekhoudsysteem.

Hiervoor moet je eerst verbinding maken met je boekhoudsysteem.

Je kunt facturen direct exporteren naar de volgende boekhoudsystemen:

• DATEV

• Exact Online

• Xero

• AFAS

• SAP Business One

• Safe 50

• MS Dynamics 365 Business Central

• QuickBooks Online

Bestand downloaden

Je kunt je facturen ook downloaden in verschillende bestandsformaten.

Opmerking de optie ''directe uitvoer' is sneller en efficiënter.

Je kunt het bestand downloaden in de volgende formaten:

• XML in DATEV-formaat

• CSV in DE formaat

• CSV in EN formaat

• CSV in NL formaat (alleen beschikbaar voor Moss NL)

• Factuurbestanden (ZIP)

Opmerking: je kunt meerdere facturen tegelijk exporteren.

1. Navigeer naar 'Facturen' > 'Exporteren'.

2. Selecteer meerdere facturen die je wilt exporteren door het vakje links naast elke factuur aan te vinken

3. Klik onderaan op de knop 'Exporteren'

4. Selecteer een van de exportmogelijkheden