Biometrisch inloggen op de Moss-app

Log gemakkelijker en veiliger in op de app zonder pincode!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is biometrisch inloggen ?

Bij biometrisch inloggen wordt de identiteit van de gebruiker bevestigd met behulp van biometrische gegevens, zoals fysieke kenmerken als een vingerafdruk of gezichtsherkenning. Dit systeem wordt steeds vaker gebruikt voor het inloggen op apparaten en diensten vanwege de hoge mate van veiligheid โ€“ niemand anders dan jij heeft toegang tot je account.

Plaats gewoon je vinger op de vingerafdruklezer van de telefoon of gebruik Face ID en klaar ben je!

Dit kun je doen met biometrische gegevens:

• Inloggen op de Moss-app.

• Het inloggen op de Moss-webapp bevestigen.

• Mobiele autorisatie bevestigen voor acties met een laag risico.

Inloggen op de Moss-webapp met biometrische gegevens (Face ID/vingerafdruk)

Met de Moss-app kun je inloggen op de Moss-webapp met Face ID of vingerafdruk. Biometrische technologie kan andere vormen van identiteitsbevestiging vervangen, zodat je je PIN of wachtwoord niet hoeft te onthouden.

Biometrisch inloggen activeren voor de Moss-app

1. Log in op de Moss-app. Ga naar 'Profiel' > 'Login en veiligheid'.

2. Verander de inlogmethode naar biometrisch.

3. Bevestig de wijziging met je huidige pincode.

4. Scan je biometrische gegevens, je vingerafdruk of gezicht, om de nieuwe inlogmethode te activeren.

5. De verandering wordt bevestigd.

6. Volgende keer log je in op de Moss-app met biometrische gegevens.

Lees meer over de Moss-app.