Moss beveiliging
Veelgestelde vragen - beveiliging
Q: Wat te doen als je een bedreiging tegenkomt
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je oplichting of een poging hiertoe vermoedt of vreemd gedrag opmerkt, neem dan onmiddellijk contact op met ons supportteam onder de volgende nummers:

DE: +49 30 311 93 730

UK: +44 20 4571 2718

NL: +31 20 241 4803

Je kunt ook contact opnemen met je Customer Success Manager, ons supportteam mailen via support@getmoss.com, of melding maken bij security@getmoss.com voordat je verdere acties onderneemt.

Een bedreiging opmerken en onmiddellijk handelen is net zo belangrijk als de verschillende bedreigingen kennen. Hier volgen enkele tips om dergelijke bedreigingen te vermijden en op te merken:

1. Bezoek ons platform zo min mogelijk via een zoekmachine.

1. Zorg ervoor dat je altijd https://getmoss.com/app gebruikt om toegang te krijgen tot ons platform.

2. Voeg https://getmoss.com/app toe aan je bladwijzers, in plaats van een zoekmachine te gebruiken.

2. Let op de adresbalk en controleer of deze begint met https. Kijk uit voor onjuiste URL's. De juiste URL is https://getmoss.com/app.

3. Controleer of de domeinnaam verdacht lijkt.

4. Let op onverwachte of herhaalde verbrekingen van de verbinding. Dit kan een teken zijn van aanvalspogingen (bijvoorbeeld cyberaanvallen).

5. Let op slechte grammatica of spelfouten in e-mails. Dit duidt vaak op een poging tot phishing.

6. Wees extra voorzichtig met berichten die een gevoel van urgentie wekken, zoals bijvoorbeeld berichten met als onderwerp "BELANGRIJK" of "NOODGEVAL".

7. Controleer bij e-mails of deze van een betrouwbare afzender komen.

8. Beweeg de muis over een link (zonder erop te klikken) om te zien waar deze naartoe leidt.