Veelgestelde vragen: Moss-app voor SSO-gebruikers
Q: Wat kan ik doen als ik me niet met een telefoonnummer heb geregistreerd op het Moss-platform
Q: Wat kan ik doen als ik me niet met een telefoonnummer heb geregistreerd op het Moss-platform
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Q: Wat kan ik doen als ik me niet met een telefoonnummer heb geregistreerd op het Moss-platform

Als je je niet met een telefoonnummer hebt geregistreerd op het Moss-platform, en je hebt ook nog geen apparaat aan je account gekoppeld, volg dan de volgende stappen:

• Klik bovenaan de pagina op de knop "App" en vervolgens op "App configureren".

• Op de volgende pagina bevindt zich een veld waar je je telefoonnummer kunt invullen.

• Voer je telefoonnummer in en klik op de knop "Opslaan & doorgaan".

Alternatief kun je contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je bij het voltooien van het registratieproces door je een telefoonnummer te geven.

Je kunt onze klantenservice bereiken via support@getmoss.com.