Aankoopverzoeken
How to – Aankoopverzoeken
Een aankoopverzoek goedkeuren of afwijzen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zodra een aankoopverzoek is ingediend, wordt het naar de relevante goedkeurder gestuurd op basis van het bestaande goedkeuringsbeleid voor factuuruitgaven.

Voordat de aankoop wordt toegewezen aan de leverancier, kan (kunnen) de betreffende goedkeurder(s) hem bekijken en formeel goedkeuren, afwijzen of betwisten als er meer details nodig zijn.

Een aankoopverzoek goedkeuren/betwisten/afwijzen

1. Log in op Moss.

2. Ga naar 'Verzoeken' > 'Voor mij'.

3. Selecteer het aankoopverzoek dat je wilt controleren.

4. Controleer alle gegevens en klik op 'Goedkeuren' als je toestemming wilt geven voor het aankoopverzoek.

Klik op 'Betwisten' als je het verzoek wilt terugsturen naar de indiener met aanvullende vragen.

Als je het verzoek wilt afwijzen, klik je op 'Betwisten', vink je het vakje aan en klik je op 'Definitief afwijzen'.