Stap 1: je Moss-account instellen

Lees hoe je je account instelt en de eerste keer inlogt op de Moss-webapp

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: als jij degene bent die de Moss-aanvraag heeft gestart, kun je hier alvast inloggen op je account. Anders kun je de aanvrager om een uitnodiging vragen.

Vind de uitnodigingsmail in je inbox

Screenshot of signup email

Elke nieuwe gebruiker die wordt uitgenodigd voor het Moss-platform ontvangt een e-mail met het onderwerp 'Je uitnodiging voor Moss'. Klik op de knop 'Je account instellen' om te starten met het opzetten van je account.

Voer je gegevens in en stel wachtwoorden in

Je organisatie en e-mailadres zijn al voor je ingevuld. Jij hoeft alleen nog het volgende in te voeren/te doen:

• Naam

• Telefoonnummer (dit gebruiken we voor tweefactorauthenticatie)

• Wachtwoord* dat je wilt gebruiken

• Accepteer het privacybeleid

*Je wachtwoord moet bestaan uit 9 of meer tekens met een mix van letters, cijfers en symbolen.

Nadat je het formulier hebt ingevuld en op de 'Doorgaan' hebt geklikt, wordt je account aangemaakt en ga je naar het inlogscherm.

Log in op je account

Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op 'Doorgaan'.

Screenshot of two-factor authentication screen

Je krijgt een sms met de tweefactorauthenticatiecode op het telefoonnummer dat je in de vorige stap hebt opgegeven. Voer de code in en je bent ingelogd op Moss!

Wat is de volgende stap?

Veelgestelde vragen

Kan ik andere tweefactorauthenticatiemethodes gebruiken om in te loggen op Moss?

Ja, je kunt onze app gebruiken voor tweefactorauthenticatie. Download hem in de App Store door te zoeken naar 'Moss'. Hier lees je hoe je mobiele authenticatie opzet

Waarom moet ik mijn telefoonnummer invoeren?

Om in te loggen op je Moss account is een tweefactorauthenticatie nodig โ€“ een tweede stap om ervoor te zorgen dat niemand anders in je account kan. Dit wordt gedaan via je telefoonnummer, wat betekent dat je niet kunt inloggen op Moss als je geen telefoonnummer hebt ingevoerd.