How-to: Moss-app
Hoe kan ik de Moss-app gebruiken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan de Moss-app gebruiken

Elke Moss-gebruiker kan de Moss-app op zijn of haar telefoon gebruiken - handig voor als je veel op reis bent.

Gebruikers die inloggen met Single sign-on (SSO) moeten de Moss app op een andere manier activeren. Klik hier voor meer informatie hierover.

Zo begin je met de Moss-app

1. Download de Moss app voor iOS of Android, of scan de QR-code om de app/Play Store op je telefoon te openen.

1. Log in met de inloggegevens die je ook gebruikt voor de Moss web-app.

2. Nadat je je inloggegevens hebt ingevoerd, krijg je per sms een code op het telefoonnummer dat is gekoppeld aan je Moss-account. Voer de code in de app in.

3. Vervolgens ontvang je een e-mail met een tweede code. Voer ook deze code in de app in.

4. Kies een 4-cijferig wachtwoord dat in het vervolg de sms-beveiligingscode zal vervangen. Voer je gekozen wachtwoord tweemaal in en zorg dat je het wachtwoord goed onthoudt.

Je telefoon is nu toegevoegd aan de lijst met vertrouwde apparaten. Je bent klaar om de app te gebruiken!