How To: Wachtwoord resetten
Ruben Sloote avatar
Geschreven door Ruben Sloote
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan je wachtwoord veranderen?

Actieve gebruikers kunnen zijn/haar wachtwoord aanpassen.

PS: Je kunt niet het wachtwoord van andere gebruikers aanpassen.

Hoe verander ik mijn wachtwoord?

Voor actieve gebruikers:

Als een actieve gebruiker van het platform kun jij je wachtwoord veranderen als volgt:

1. Ga naar de Moss „Login“ pagina in je browser en klik op „Vergeten?“.

2. Voer je e-mailadres in en bevestig dat je het wachtwoord wilt veranderen door te klikken op „Wachtwoord resetten

3. Je zult dan een e-mail ontvangen van "noreply@getmoss.com" met een link om je wachtwoord te resetten. Als je erop klikt kom je op een pagina waar je je nieuwe wachtwoord kunt opgeven en dit bevestig je door op "Wachtwoord instellen"

Hierna kun je je nieuw ingestelde wachtwoord gebruiken om in te loggen.