Een budget bewerken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een budget bewerken

Alleen admins mogen de instellingen van een budget bewerken.

Een budget bewerken

Een terugkerend budget kan niet worden omgezet in een eenmalig budget, en omgekeerd. Alle andere instellingen kunnen worden aangepast.

Alle wijzigingen aan terugkerende budgets kunnen worden toegepast op één interval, geselecteerde intervallen, alle toekomstige intervallen en alle intervallen (verleden, heden en toekomst).

1. Ga naar 'Budgets' en klik op het budget dat je wilt bewerken. Aan de rechterkant van het scherm verschijnt een venster met de gegevens van het budget

2. Klik op 'Bewerken' om de bewerkbare instellingen te ontgrendelen

3. Breng de gewenste wijzigingen aan en klik op 'Opslaan'

Opmerking: als je het veld 'Automatische toewijzing van regels' wijzigt, beïnvloedt dit de eerdere toewijzing van transacties aan het budget. Transacties worden verwijderd en opnieuw toegewezen op basis van de nieuwe instellingen.

Bijvoorbeeld: stel je hebt een budget toegewezen aan het team Marketing en de kostenplaats Brand. Als je deze instelling wijzigt naar alleen het team Marketing, worden alle transacties die eerder automatisch aan het budget werden toegewezen vanwege hun kostenplaats, automatisch uit het budget verwijderd. Alleen transacties gemaakt door het team Marketing blijven behouden.