Een budget verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een budget verwijderen

Alleen Admins kunnen een budget verwijderen.

Een budget verwijderen

1. Ga naar 'Budgets' en klik op het budget dat je wilt verwijderen. Aan de rechterkant van het scherm krijg je dan alle budgetgegevens te zien.

2. Klik op de prullenbak in de rechterbovenhoek van dit scherm.

3. Bevestig de actie

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt. Het budget wordt permanent uit je account verwijderd. Bovendien worden alle transacties die zijn toegewezen aan het budget ook automatisch verwijderd uit het verwijderde budget.