Wallets
How to - Wallets
Moss-afschriften bekijken en downloaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een afschrift bekijken?

Alleen admins kunnen afschriften bekijken en openen.

Zo open en download je een afschrift

1. Log in op Moss

2. Ga naar 'Wallets' > 'Afschriften'

3. Selecteer de maand waarvoor je het afschrift wilt downloaden en kies een downloadoptie.

Als je een aangepast rapport wilt creëren, volg dan deze stappen op:

1. Klik op 'Aangepast rapport genereren' in de rechterbovenhoek.

2. Selecteer een van de voorgedefinieerde datumbereiken of kies een aangepast datumbereik. Kies vervolgens in welk formaat je het afschrift wilt downloaden.

3. Klik op 'Afschrift ontvangen' om het downloaden te starten.