How-to: Moss-app
Hoe verwijder ik een vertrouwd apparaat uit mijn account als ik het niet meer gebruik?
Hoe verwijder ik een vertrouwd apparaat uit mijn account als ik het niet meer gebruik?
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een vertrouwd apparaat verwijderen?

Iedereen die een apparaat heeft toegevoegd aan de lijst met vertrouwde apparaten, kan deze ook weer verwijderen. Je kunt alleen een vertrouwd apparaat verwijderen dat aan je eigen account is gekoppeld.

Zo verwijder je een vertrouwd apparaat

Je kunt een vertrouwd apparaat in een paar stappen verwijderen.

1. Log in op de Moss-app

2. Ga naar je profiel

3. Ga naar de sectie "Beveiliging" en selecteer “Apparaat vergeten”