Veelgestelde vragen: Moss-app
Q: Hoeveel apparaten kan ik instellen als vertrouwd apparaat voor het gebruik van de Moss-app?
Q: Hoeveel apparaten kan ik instellen als vertrouwd apparaat voor het gebruik van de Moss-app?
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Q: Hoeveel apparaten kan ik instellen als vertrouwd apparaat voor het gebruik van de Moss-app?

Per account kan slechts één apparaat worden toegevoegd aan de lijst van vertrouwde apparaten voor het gebruik van de Moss-app. Door het aantal vertrouwde apparaten klein te houden wordt je account beter beveiligd en wordt de kans op datalekken verkleind.