Veelgestelde vragen: Moss-app
Q: Wat moet ik doen als ik mijn vertrouwde apparaat verlies of als het wordt gestolen?
Q: Wat moet ik doen als ik mijn vertrouwde apparaat verlies of als het wordt gestolen?
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Q: Wat moet ik doen als ik mijn vertrouwde apparaat verlies of als het wordt gestolen?

Als je het apparaat waarop je de Moss-app gebruikt bent kwijtgeraakt of als het is gestolen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice via support@getmoss.com. Wij zullen dan direct je Moss-account op het verloren apparaat blokkeren en deactiveren. Stel deze stap niet uit om een beveiligingslek te voorkomen en ervoor te zorgen dat derden geen toegang tot je account kunnen krijgen.