Veelgestelde vragen: Moss-app
Q: Wat kan ik doen als ik geen e-mail met een eenmalig wachtwoord (OTP-code) ontvang?
Q: Wat kan ik doen als ik geen e-mail met een eenmalig wachtwoord (OTP-code) ontvang?
Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Q: Wat kan ik doen als ik geen e-mail met een eenmalig wachtwoord (OTP-code) ontvang?

Als je geen e-mail met een eenmalig wachtwoord (OTP-code) ontvangt, volg dan de volgende stappen op:

• Controleer naar welk e-mailadres de code is verzonden. De code wordt verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Moss-account.

• Wacht 5 minuten: het kan enkele minuten duren voordat de e-mail aankomt. Wacht minimaal 5 minuten voordat je het nog een keer probeert.

• Heb je na 5 minuten wachten nog steeds geen code ontvangen? Vraag de code dan opnieuw aan.

• Ontvang je nog steeds geen e-mail? Neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere hulp.

Je kunt onze klantenservice bereiken via support@getmoss.com