Veelgestelde vragen: Moss-app
Q: Wat kan ik doen als ik mijn toegangscode ben vergeten?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Q: Wat kan ik doen als ik mijn toegangscode ben vergeten?

Als je je persoonlijke toegangscode vergeet en te vaak probeert in te loggen met een verkeerde code, wordt je account geblokkeerd en het apparaat gereset. Als je opnieuw probeert het apparaat te activeren, ontvang je het bericht dat je account is geblokkeerd.

Neem contact op met de klantenservice van Moss om de blokkering van het mobiele apparaat op te heffen. Zodra dit is gebeurd, kun je het apparaat opnieuw activeren en een nieuwe toegangscode instellen.

Je kunt onze klantenservice bereiken via support@getmoss.com