Beheer je PIN

In dit artikel leggen we uit hoe je de pincode van je fysieke kaarten kunt wijzigen.

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De PIN van een kaart onthullen

Kaarthouders kunnen de PIN van hun kaarten onthullen in de Moss Mobile- en Web-app.

1. Klik op 'Kaarten' in de navigatiebalk en

2. Kies een fysieke kaart

3. Selecteer de drie puntjes en klik op 'PIN onthullen'.

De pincode van een kaart wijzigen

Elke gebruiker kan alleen de pincode van zijn of haar eigen kaart wijzigen. Andere gebruikers kunnen de pincode van jouw kaarten dus niet wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als iemand anders de pincode van je fysieke kaart te weten is gekomen en de veiligheid van de kaart mogelijk in gevaar is.

1. Klik in het zijmenu op 'Kaarten'

2. Selecteer een fysieke kaart

3. Klik op de drie puntjes en klik op 'Pin wijzigen'.

4. Voer de gewenste pincode van 4 cijfers in en bevestig deze.