Het standaardbeleid instellen en wijzigen

In dit artikel lees je hoe je het standaard goedkeuringsbeleid voor kaarten, facturen en declaraties op Moss kunt instellen en wijzigen.

Marketing avatar
Geschreven door Marketing
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan het standaardbeleid instellen en wijzigen

Admins en boekhouders kunnen standaardbeleidsregels instellen en wijzigen op Moss.

Het standaardbeleid instellen en wijzigen

Het standaard goedkeuringsbeleid wordt automatisch toegepast op alle benodigde goedkeuringen.

1. Log in op het Moss-platform

2. Selecteer 'Verzoeken' > 'Goedkeuringsbeleid'

3. Selecteer een actief beleid > Activeer de knop 'Standaardbeleid'

Je kunt verschillende standaardbeleidsregels instellen voor kaarten, facturen en declaraties.