Apple Pay & Google Wallet

Lees dit artikel voor meer informatie over en de voordelen van Apple Pay en Google Wallet.

Support avatar
Geschreven door Support
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat zijn Apple Pay en Google Wallet?

Apple Pay & Google Wallet zijn digitale wallet-diensten waarmee je eenvoudig en veilig digitaal kunt betalen.

Om in winkels te betalen, voeg je je Moss-kaart toe aan Apple Pay of je Google Wallet en houd je je apparaat in de buurt van een betaalterminal. Wanneer je Apple Pay of Google Wallet gebruikt om online te betalen, hoef je vaak geen account aan te maken of lange formulieren in te vullen. Je kunt Apple Pay of Google Wallet overal gebruiken waar contactloze betalingen worden geaccepteerd.

Welke apparaten ondersteunen Apple Pay & Google Wallet?

Apple Pay kun je gebruiken op elke Apple Watch of elke iPhone die sinds 2014 is uitgebracht (iPhone 6 en hoger). Sommige iPads of MacBooks ondersteunen ook Apple Pay, afhankelijk van het model.

Google Wallet is beschikbaar op de meeste moderne Android-apparaten met NFC-ondersteuning.

Waarom Moss-kaarten toevoegen aan Apple Pay & Google Wallet?

Naast de voordelen van Apple Pay en Google Wallet, heb je bovendien de mogelijkheid om verschillende soorten Moss-kaarten aan de wallet-diensten toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld voor je dagelijkse aankopen een fysieke kaart aan Apple Pay of je Google Wallet toevoegen, maar je kunt ook een virtuele of een eenmalige kaart toevoegen om eenvoudig en veilig te betalen - zowel in winkels als online.

Gebruiksvriendelijk

• Gebruik Apple Pay en Google Wallet op de apparaten die je dagelijks gebruikt.

• Het instellen van Apple Pay en Google Wallet is eenvoudig en duurt maar een paar seconden.

• Als je online betaalt met Apple Pay & Google Wallet, hoef je geen formulieren in te vullen.

Veilig

• Je kaartgegevens zijn veilig omdat ze niet worden opgeslagen op je apparaat of worden gedeeld wanneer je betaalt.

• Combineer de ingebouwde veiligheid van Apple Pay & Google Wallet met de mogelijkheid om virtuele Moss-kaarten of zelfs eenmalige Moss-kaarten toe te voegen voor ultieme controle en veiligheid.

Let op:

Apple Pay & Google Wallet zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van een organisatie die geregistreerd is in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk of Nederland.