Een aankoopverzoek sluiten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Nadat een aankoopverzoek met succes is gekoppeld aan een factuur en er is bevestigd dat er geen extra facturen worden verwacht voor die specifieke aankoop, kan het aankoopverzoek als 'Gesloten' worden gemarkeerd.

Zodra een aankoopverzoek is gesloten, kunnen er geen nieuwe facturen aan worden gekoppeld. Ook kunnen facturen van een gesloten aankoopverzoek niet worden verwijderd. Tot slot is het belangrijk om te weten dat het sluiten van een aankoopverzoek permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt.

Een aankoopverzoek sluiten

1. Log in op Moss.

2. Klik op 'Aankoopverzoeken' in het functieoverzicht.

3. Kies het aankoopverzoek dat je wilt sluiten.

4. Klik op 'Verzoek sluiten' in het zijpaneel.

Je kunt een aankoopverzoek sluiten nadat het is goedgekeurd. De factuur hoeft niet te worden bijgevoegd, het verzoek kan ook zonder worden gesloten. Dat kan bijvoorbeeld als het verzoek niet meer geldig is of als er niets meer hoeft te worden gekocht.

Facturen van aankoopverzoeken kunnen worden goedgekeurd ongeacht of het aankoopverzoek is gesloten of niet.