Gebruik 'Pay with Moss' voor efficiënt betalingsbeheer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op: op dit moment alleen beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk.

Of je nu facturen of declaraties verwerkt, Moss zorgt voor een transparant, veilig en efficiënt proces. Deze handleiding helpt je bij het configureren van je instellingen, het navigeren door het tabblad 'Betalingen' en het gebruik van het vierogenprincipe voor betalingsautorisatie.

Je voorkeuren instellen

Je instellingen configureren

Voordat je in betalingen duikt, is het belangrijk om je voorkeuren aan te passen aan de behoeften van je bedrijf, inclusief het vierogenprincipe voor meer veiligheid bij het autoriseren van betalingen.

1. Ga naar 'Betalingen' in je instellingen. Hier kun je instellen hoe je betalingen voor facturen en declaraties beheert.

2. Overweeg het vierogenprincipe voor betere beveiliging. Deze functie, die dubbele goedkeuring vereist voor betalingen, is ontworpen om een extra beveiligingslaag toe te voegen aan je autorisatieproces voor betalingen. Hoewel het vierogenprincipe standaard is uitgeschakeld voor flexibiliteit, kan het op elk moment worden geactiveerd via de gebruikersinterface.

Belangrijk: als je organisatie ervoor kiest om deze functie te activeren, moet je er rekening mee houden dat je voor het deactiveren later een rechtstreeks verzoek moet indienen bij ons supportteam. Dit is zo ingesteld om ervoor te zorgen dat alle wijzigingen aan je betalingsautorisatie-instellingen veilig en in overeenstemming met best practices worden uitgevoerd. Door een directe interactie met ons supportteam te verplichten, kunnen we de legitimiteit van het verzoek verifiëren en de veiligheid van je betalingsactiviteiten handhaven.

Betalingen beheren

Navigeren door het tabblad 'Betalingen'

Zodra facturen en declaraties zijn gecontroleerd en goedgekeurd, worden ze verplaatst naar de pagina 'Betalingen'. Hier lees je hoe je ze beheert:

1. Gecontroleerde en goedgekeurde items: alle items die klaar zijn voor betaling staan hier, zodat je ze gemakkelijk kunt overzien.

2. Autoriseren, betalen en betaald: de betalingsworkflow is onderverdeeld in deze drie tabbladen voor een gestroomlijnd proces.

Betalingen autoriseren

1. Controle door admin: op het tabblad 'Autoriseren' bekijkt de eerste admin alle items die wachten op autorisatie. Dit omvat het controleren van de totaal verschuldigde bedragen en beschikbare saldi.

2. Goedkeuring door admin: na de goedkeuring van de eerste admin gaat het item naar het tabblad 'Betalen' voor de uiteindelijke goedkeuring door de tweede admin, waarmee het dubbele goedkeuringsproces is voltooid.

Betalingen afronden

1. Laatste stap: zodra de betaling volledig is geautoriseerd, wordt hij gemarkeerd als 'Betaald', wat aangeeft dat de transactie is voltooid. Op dit tabblad kunnen alle betalingen worden getraceerd en beheerd.

Als je deze handleiding volgt, ben je goed op weg om de betalingen van je bedrijf efficiënter en veiliger te beheren. Als je vragen hebt of meer hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam.