Bulkbewerking van kaarttransacties
T
Geschreven door Translations
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om te voorkomen dat je alle transacties één voor één moet bewerken, kun je je kaarttransacties in bulk bewerken. Selecteer alle transacties gemakkelijk met één klik.

Om je kaarttransacties in bulk te bewerken log je in bij Moss en ga je naar 'Kaarttransacties'.

Voordat je kaarttransacties gaat bewerken kun je ze filteren. Zo ben je er zeker van dat je alleen de transacties bewerkt die je wilt bewerken.

Je kunt:

• Alle transacties selecteren of de selectie van alle transacties opheffen. Vink het vakje links boven alle transacties aan.

• Attributen toewijzen aan niet-gesplitste transacties.

• Zoeken naar een attribuut

• Attributen in bulk wissen

• Waarschuwingen zien als transacties niet kunnen worden bewerkt (bijv. als ze zijn geëxporteerd of gesplitst)