Kaarten & Transacties
Aan de Slag
Je kaart toevoegen aan Apple Pay
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een kaart toevoegen aan Apple Pay

Iedereen kan zijn of haar eigen kaarten toevoegen aan Apple Pay.

Let op:

Apple Pay is alleen beschikbaar voor gebruikers die geregistreerd zijn in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk of Nederland.

Je kaart toevoegen aan Apple Pay

Je kunt op twee manieren je kaart toevoegen aan Apple Pay.

Vanuit de mobiele app

1. Open de Moss-app op je telefoon, selecteer je kaart in het gedeelte 'Kaarten' en tik op 'Toevoegen aan Apple Wallet'.

2. Volg de instructies in de Apple Wallet-app en accepteer de algemene voorwaarden.

Via Apple Pay:

• Open op de iPhone de Wallet-app en tik op het '+'-teken.

• Voor Apple Watch open je de Apple Watch-app op je iPhone, selecteer je 'Wallet en Apple Pay' en klik je vervolgens op 'Creditcard of betaalkaart toevoegen'.

• Ga op de iPad naar 'Instellingen', open 'Wallet en Apple Pay' en tik op 'Creditcard of betaalkaart toevoegen'.

• Ga op de MacBook Pro met Touch ID naar 'Systeemvoorkeuren', selecteer 'Wallet en Apple Pay' en klik vervolgens op 'Kaart toevoegen'.

Let op: abonnementskaarten kun je niet toevoegen aan Apple Pay.