Kaarten & Transacties
Aan de Slag
Je kaart toevoegen aan Google Wallet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wie kan een kaart toevoegen aan Google Wallet

Iedereen kan zijn of haar eigen kaarten toevoegen aan Google Wallet, zolang je apparaat dit ondersteunt.

Let op:

Google Wallet is alleen beschikbaar voor gebruikers die geregistreerd zijn in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk of Nederland.

Je kaart toevoegen aan Google Wallet

Je kunt op twee manieren je kaart toevoegen aan Google Wallet

Vanuit de mobiele app

1. Open de Moss-app op je telefoon en meld je aan.

2. Ga naar 'Kaarten' en selecteer de kaart die je wilt toevoegen aan Google Wallet.

3. Klik op 'Toevoegen aan GPay'.

4. Klik nu op 'Toevoegen' > 'Doorgaan' en accepteer de gebruiksvoorwaarden.

5. Klik op 'Sms versturen' om een sms te ontvangen. De sms bevat een code die je in het daarvoor bestemde veld moet invoeren.

6. Gelukt! Je kaart is nu toegevoegd aan Google Wallet.

Via Google Wallet

1. Open Google Wallet op je telefoon

2. Klik op '+ Toevoegen aan Wallet' > 'Betaalkaart'.

3. Voer het kaartnummer in. Ontdek hier hoe je je kaartgegevens kunt bekijken.

4. Vul je persoonlijke gegevens in. Je kunt het adres vinden in het kaartoverzicht in Moss.

5. Klik op 'Sms versturen' om een sms te ontvangen. De sms bevat een code die je in het daarvoor bestemde veld moet invoeren.

6. Gelukt! Je kaart is nu toegevoegd aan Google Wallet.

Let op: abonnementskaarten kun je niet toevoegen aan Google Wallet.